backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Steenstrips Blumone Terug

Steenstrips Blumone

Voeg toe aan wishlist Blumone Steenstrips Geopietra Keuken.
Steenstrips Blumone Strandhuis. Fotografie Jurrit van der Waal, Art of Living.Open Haard Wandbekleding Steenstrips.Moderne Woning met Steenstrips.De sfeer van Natuurstenen Wanden.Buiten Openhaard met de sfeer van Natuursteen.Haard voorzien van de Geopietra Blumone in de kleur MT.
Geopietra Steenstrips toegepast op een Oostenrijkse skihut. Een minimale voeg is beter voor buiten.Blumone MT, toepassing keuken-haard.Exclusieve wand en haardbekleding van een moderne en landelijke veranda, type Blumone.Blumone GT - er zijn meerdere keuzes qua kleur.Steenstrips De Lathmer - Gevelbekleding.Geopietra Blumone Lione, zandbeige voeg. Buitenmuur project De Lathmer.
Steenstrips Wandbekleding De Lathmer.Steenstrips Blumone woonkamer.Blumone Steenstrips schoorsteen.Blumone Steenstrips in de keuken.Blumone Steenstrips duurzame woning.Open Haard met Steenstrips.
De Muur van de Open Haard bekleden met Steenstrippen.Veranda met Steenstrips Open Haard.Moderne Villa met Steenstrips en Stuc.Steenstrips Blumone binnen en buiten.Wandbekleding Onderkant Woning met Steenstrips.Steenstrips - Muurstrips Blumone.
Toepassing Steenstrips Buitenschoorsteen met open haard.Steenstrips Blumone binnen zwembad. Fotografie Jurrit van der Waal, Art of Living.Blumone Steenstrippen Geopietra - kleur Lione.Steenstrips Blumone binnen wand. Fotografie Jurrit van der Waal, Art of Living.Steenstrips van Geopietra, type Blumone kleur Marron Terra - wandbekleding.
Blumone Steenstrips living. Fotografie: Chiel de Nooijer.
Blumone Steenstrips woonkamer. Fotografie: Chiel de Nooijer.Blumone Steenstrips binnen en buiten. Fotografie: Chiel de Nooijer.Veranda met Blumone in de kleur MT, Geopietra Steenstrips, zandbeige voeg.Blumone Steenstrips buitenmuur. Fotografie: Jurrit van der Waal, Art of Living.Blumone GP `koud op elkaar geplaatst` - Geopietra Steenstrips.Muren met Kozijnen bekleedt met Steenstrips.
Blumone kleur mix MT en GT. Afwerking aan de bovenzijde met daklood.Steenstrips Blumone toegepast bij Brasserie en Lounge Floor in Epe.Blumone Steenstrips wellness. Fotografie: Jurrit van der Waal, Art of Living.Geopietra type Blumone en Toce. Perfect zetwerk. Supermooie belijning. Kleur GP.
Blumone BT Steenstrips - wandbekleding.Gereconstrueerd natuursteen van Geopietra. Blumone, kleur GT met iets MT.
Blumone Steenstrips. Haard onder een veranda.Buitengevels en Buitenmuren met Steenstrips.Wandbekleding, Muurbekleding Steenstrips.Gevelbekleding Steenstrips Blumone MT.Blumone kleuren MT en GT gemixt. Sfeervolle binnhaard.Steenstrips van Geopietra in de kleur GP, type Blumone en Toce, afgevoegd met de voegkleur Arena.
 Industriële en reklamefotografie: Jos Janssen Boxmeer. Briljant Optiek Oogzorgcentrum Boxmeer, Ontwerp: NewScene.Steenstrips van Geopietra toegepast bij de Veranda.Geopietra Blumone GT, voegkleur Sabbia. Wandbekleding met een zeer exclusieve uitstraling.Toce en Blumone steenstrips van Geopietra in de kleur GP.
Blumone MT, losse steenstrips verwerkt op een open haard.Geopietra steenstrip Blumone toegepast op een mooie tuinmuur, kleur MT.
Steenstrips Blumone van Geopietra zonder voeg, kleur GP, donkergrijze voeg.
Blumone, gereconstrueerde natuursteenstrips van Geopietra. Kleur GP.Tuinmuur bekleedt met Blumone Steenstrips kleur MT en GT mix.Wellness met Aspen sfeer - realisatie Ron Stappenbelt Huis en Interieur.Geopietra Steenstrips. Type Blumone MT.Blumone Steenstrips overkapping huis.
Blumone Steenstrips open haard - veranda.Blumone Steenstrips in de keuken.Blumone Steenstrips - Rabobank Steenwijk.Blumone Steenstrips kantoor Rabobank.Blumone Steenstrips binnen - Rabobank.Geopietra steenstrips Blumone vermengd MT en GT - muur in de vijver - in aanbouw.
€ 98.80 per m2 (excl. BTW)

Geopietra Steenstrips

Langwerpige leistenen - binnen en buiten toepasbaar

 

Blumone: deze Steenstrip heeft langwerpige vormen en is goed verwerkbaar. Het behoort tot de favoriete en meest gekozen Steenstrip onder architecten en ontwerpers. Blumone wordt zowel toepast bij landelijke maar ook juist moderne projecten en is voor binnen en buiten geschikt. Het gaat hierbij om een handgemaakte steen, welke leverbaar is in 5 kleuren. Deze Steenstrips kunnen "koud op elkaar" worden gezet (binnen) of met voeg. Oftewel: u kunt de steen strak op elkaar zetten of juist iets vrijer plaatsen door middel van een voeg. Deze vorm steen past zeer goed in het Nederlandse landschap als het gaat om buitentoepassing. Naar inschatting kan een gespecialiseerde zetter ongeveer 6-8 m2 per dag plaatsen. Dit is afhankelijk van het project en is slechts een indicatie. Het voegmateriaal is verkrijgbaar in 5 kleuren. Bij kleine leveringen geldt een ordertoeslag van 52,50 euro excl. BTW. Wij hebben vele voorbeelden en ook een grote muur met deze stenen bekleed in onze showroom in Vaassen!

Dit product is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

GP
GT
BT
MT
LI

Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom

De sfeer van langgerekte Natuurstenen


"Blumone is een Steenstrip die goed binnen het Nederlandse Landschap past. Een mooie liggende, langgerekte vorm. Daardoor uitstekend combineerbaar met moderne, kubistische projecten. Zowel binnen als buiten. Deze Steenstrip past op zich bij ieder interieur en exterieur. Want wij zien dat Blumone ook veel wordt gebruikt bij landelijke projecten. Het is maar net wat u erbij of ernaast plaatst. Dat maakt de sfeer. Blumone heeft als voordeel dat het in heel veel kleuren leverbaar is. Ook kan de Steenstrip qua kleuren gemengd worden! Heeft u vragen, neem dan contact met mij op. Mijn advies: lees zeker ook even het artikel van Sacha en Roland
Ik help u graag verder."
Ricardo van Nederpelt, Verkoop en Technische Ondersteuning, The Flagstone Company, Tel. +31 578-560048
Producteigenschappen

Optimale voordelen van deze Steenstrip:

Vernieuwend: Steeds vaker toegepast als wandbekleding
Geloofwaardig: Niet van echt te onderscheiden
Esthetisch: Hoge emotionele waarde welke bijdraagt aan een prettige woon- en leefsituatie
Isolatie: Geschikt voor verwerking op isolatie
Vorstbestendig: Geschikt voor buiten
Kleurvast: Het product bestaat meer dan 50 jaar
Duurzaam: Basismaterialen zijn natuurlijke bestanddelen
Praktisch en snel: In vergelijking met Natuursteen sneller plaatsbaar
Beperkte dikte: Ongeveer 3-7 cm + lijmdikte
Binnen en buiten: Geschikt voor interieur en exterieur
Therm. traagheid: Lange aanname- en afgifte-tijden
Luchtdoorlatendheid: De wand blijft ademen
Licht in gewicht: Gemiddeld 35-50 kilo per m2
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Type: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
3-7 cm 0,95 m2Recht41 kg per m2€ 98,80 per m2
3-7 cm 2,2 m1Hoekstuk10 kg per m1€ 55,00 per m1
Werkbeschrijving

Steenstrips met Langgerekte Vormen!


Geopietra  - Blumone Steenstrips worden per stuk verlijmd. Het product is voor binnen en voor buiten geschikt. De Geopietra Steenstrips zijn vorstbestendig. Belangrijk voor buiten is dat de Geopietra Steenstrips van bovenaf beschermd worden door bijvoorbeeld een afdekker met waterprofiel te gebruiken om inslag van vocht vanaf boven te voorkomen. De ondergrond dient voldoende draagkrachtig en geschikt te zijn. De lijm welke toegepast wordt, is een cementgebonden lijm. Deze kunt u ook als voorstrijk gebruiken. Er kan feitelijk op iedere ondergrond gewerkt worden soms met een kleine voorbewerking. Voor buiten doet u er verstandig aan uit te gaan van bestaand metselwerk, betonblokken of bijvoorbeeld cementplaten. Binnen kunt u werken bijvoorbeeld met gipsplaten of met WEDI-platen. Dit zijn enkele voorbeelden.
 

Lees alles over het Plaatsen:

 

Geopietra Steenstrips hoeken, neggen en rondingen
Geopietra Steenstrips op isolatie
Geopietra Steenstrips zetwerk
Geopietra Steenstrips lijmen
Geopietra Steenstrips voegmogelijkheden
Geopietra Steenstrips voegen
Geopietra Steenstrips stopcontact aanbrengen
Geopietra Steenstrips werkbeschrijving downloaden

Aanverwante producten Meer informatie

Wordt nóg enthousiaster over deze Steenstrips!


Ons bijzondere bedrijf is in 2004 ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het exclusieve Flagstone magazine (308 pagina's) waar alles uiteen gezet wordt over Steenstrips en Flagstones. Wij hebben een unieke showroom in Vaassen (vlakbij Apeldoorn). Vele relaties hebben wij al aan mooie Natuurstenen Muren geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen kunt lezen. Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom te bezoeken waar u heel veel Steenstrips in alle kleuren en soorten kunt bekijken.
 

Foto's en meer:


Geopietra Interviews (inspirerende verhalen en foto's);
Geopietra Foto's;
Geopietra productinformatie;
Flagstone Living

« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten