backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Steenstrips Botticino Terug

Steenstrips Botticino

Voeg toe aan wishlist Muur Geopietra.
Wandbekleding woonkamer exclusief.
Het maken van een steenstrip muur. Uitgevoerd door Opitek BVBA.
Unieke wandbekleding woonkamer - uitvoering Opitek.De sfeer van Franse Muren met Natuursteen.Franse Muur met de sfeer van Natuurstenen.Botticino Steenstrips slaapkamer.
Steenstrips Botticino binnen.Steenstrips op isolatie Botticino, zandbeige voeg.Tuinmuren met de sfeer van Natuurstenen brokken.Tuinmuur Botticino Steenstrips Mix van Kleuren.Botticino Steenstrips Mix van Kleuren - Tuinmuren.Wand met steenstrips in de woonkamer.
Steenstrips Botticino GT wandbekleding.Tuinmuren met Steenstrips - Gemixte Kleuren.Steenstrips buiten in de tuin.Rutger Tas, ontwerp van een Tuin met Tuinmuren en Steenstrips.Steenstrips BotticinoSteenstrips rondom een waterput. Kleurenmix MT, GT en LIONE
Steenstrips Botticino Woonkamer.Type Botticino kleur BT en BR gemixt. Zonder voeg geplaatst.Steenstrips Botticino Lione voegkleur zandbeige.Sprookjeshuis met Steenstrips.Steenstrips op Sprookjeshuis.Steenstrips op een watermolen in het bos. Type: Botticino.
Mooie Pizza-oven met Botticino Steenstrips GP en GT en zandbeige voeg.Steenstrips Veranda - Wandbekleding.Steenstrip muur met hertengewei. Uitvoering: Opitek.Unieke wandbekleding living woonkamer.Stenen rotswand woonkamer - uitvoering Opitek.Steenstrip wand woonkamer - uitvoering Opitek.
Wandbekleding Geopietra Steenstrips - uitvoering Opitek.Wandbekleding gevel Steenstrips.Buitengevels met Steenstrips.Buitenmuren met Steenstrips.Steenstrip patroon plaatsing.Geopietra Steenstrips wandbekleding.
Steenstrips BotticinoWandbekleding buiten steenstrips.Steenstrips natuurlijke veranda.Tuinmuur voorzien van Botticino Steenstrips. Realisatie: P&P Groenprojecten.Steenstrips Botticino Lione, voegkleur zandbeigeSteenstrips open haard buiten.
Steenstrips in het kantoor. Botticino kleur BT, voegkleur Pergamon.Steenstrips Botticino voegloos.Hoekstukken Steenstrips Botticino voegloos.Botticino Lione - zandbeige voeg - open haard, schouw.Botticino Lione - zandbeige voeg - open haard, schouw.Stenen buiten openhaard Botticino Lione - zandbeige voeg.
Steenstrips Botticino Lione, hoekstenen.Schoorsteen met Steenstrips.Steenstrips Franse stijl - Botticino Lione, voegkleur zandbeige.Geopietra Botticino. Mix van 2 kleuren MT en GT.Botticino MT en GT.Steenstrips buiten.
Natuurlijke stenen muur.Steenstrips Botticino.Steenstrips in de serre.Zelf geplaatste muur bij kachel. Kleur BT + BR.Viswinkel met de look van een Natuurstenen wand.
€ 99.00 per m2 (excl. BTW)

Geopietra Steenstrips

Plaatsen van ronde Natuurstenen - wanden en muren

 

Botticino: deze Steen geeft een Zuid-Europese oftewel mediterrane uitstraling. Het is een vorm Steen die je zomaar in Frankrijk zou kunnen tegenkomen. Deze Steenstrips hebben meer ronde vormen met  een mooie verdeling van formaten. Het gaat hierbij om een handgemaakte steen, welke leverbaar is in 7 kleuren. Of u dus een aardetint wil of juist grijs of een combinatie: dat is dus mogelijk!  Deze Geopietra Steenstrips worden los verwerkt per Steen en aansluitend gevoegd. Naar inschatting kan een gespecialiseerde zetter ongeveer 10-12 m2 per dag plaatsen. Dit is afhankelijk van het project en is slechts een indicatie. Het voegmateriaal is verkrijgbaar in 5 kleuren.  Bij kleine leveringen geldt een ordertoeslag van 52,50 euro excl. BTW. Wij hebben een grote wand en vele borden met deze soort Steenstrip in onze showroom!

Dit product is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

GP
GT
BT
BM
MT
BR
LI

Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom

Steenstrips iets rond en de vorm van brokken


"Een bijzondere mooie Steenstrips met een markante buitenlandse uitstraling. Door de voegtechnieken kun je de uitstraling van deze Steenstrip zeer beïnvloeden. U ziet dit terug aan het einde van de fotoserie waar deze Steenstrip zowel diep als vol gevoegd is. Dan kunt u zich nu ook voorstellen hoeveel effect de voegkleur heeft. 50% van de uitstraling is de Steen, de andere 50% is afhankelijk van de voegkleur, de voegafwerking en diegene die Steenstrip plaatst!"
Deciréé vanLimburg, Backoffice Medewerkster bij The Flagstone Company, Tel. +31 578-560048
Producteigenschappen

Perfecte alternatief voor Natuursteen:

Vernieuwend: Steeds vaker toegepast als wandbekleding
Geloofwaardig: Niet van echt te onderscheiden
Esthetisch: Hoge emotionele waarde welke bijdraagt aan een prettige woon- en leefsituatie
Isolatie: Geschikt voor verwerking op isolatie
Vorstbestendig: Geschikt voor buiten
Kleurvast: Het product bestaat meer dan 50 jaar
Duurzaam: Basismaterialen zijn natuurlijke bestanddelen
Praktisch en snel: In vergelijking met Natuursteen sneller plaatsbaar
Beperkte dikte: Ongeveer 4-6 cm + lijmdikte
Binnen en buiten: Geschikt voor interieur en exterieur
Therm. traagheid: Lange aanname- en afgiftetijden
Luchtdoorlatendheid: De wand blijft ademen
Licht in gewicht: Gemiddeld 35-50 kilo per m2.
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Type: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
4-6 cm 1 m2Recht42 kg per m2€ 99,00 per m2
4-6 cm 1,6 m1Hoekstuk10 kg per m1€ 55,80 per m1
Werkbeschrijving

Mediterrane  Uitstraling met Geopietra Steenstrips:

 
Geopietra  Botticino Steenstrips worden per stuk verlijmd. Het product is voor binnen en voor buiten geschikt. De Geopietra Steenstrips zijn vorstbestendig. Belangrijk voor buiten is dat de Geopietra Steenstrips van bovenaf beschermd worden door bijvoorbeeld een afdekker met waterprofiel te gebruiken om inslag van vocht vanaf boven te voorkomen. De ondergrond dient voldoende draagkrachtig en geschikt te zijn. De lijm welke toegepast wordt, is een cementgebonden lijm. Deze kunt u ook als voorstrijk gebruiken. Er kan feitelijk op iedere ondergrond gewerkt worden soms met een kleine voorbewerking. Voor buiten doet u er verstandig aan uit te gaan van bestaand metselwerk, betonblokken of bijvoorbeeld cementplaten. Binnen kunt u werken bijvoorbeeld met gipsplaten of met WEDI-platen. Dit zijn enkele voorbeelden.
 

Lees alles over het Plaatsen van Steenstrips:


Geopietra Steenstrips hoeken, neggen en rondingen
Geopietra Steenstrips op isolatie
Geopietra Steenstrips zetwerk
Geopietra Steenstrips lijmen
Geopietra Steenstrips voegmogelijkheden
Geopietra Steenstrips voegen
Geopietra Steenstrips aanbrengen stopcontact
Geopietra Steenstrips werkbeschrijving downloaden
Aanverwante producten Meer informatie

Wordt nóg Enthousiaster over deze Steenstrips!

 
Ons bijzondere bedrijf is in 2004 ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het exclusieve Flagstone magazine (308 pagina's) waar alles uiteen gezet wordt over Steenstrips en Flagstones. Wij hebben een unieke showroom in Vaassen (vlakbij Apeldoorn). Vele relaties hebben wij al aan mooie Natuurstenen Muren geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen kunt lezen. Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom te bezoeken waar u heel veel Steenstrips in alle kleuren en soorten kunt bekijken
 

Foto's en Meer:

« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten