backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Paneel Scaglia Terug

Paneel Scaglia

Voeg toe aan wishlist Moderne woning, wandbekleding Steenstrips op isolatie.
Scaglia Steenstrips geschikt voor isolatie.
Video - Geopietra Steenstrips Scaglia
Scaglia Steenstrips Buitenmuren.Steenstrips Scaglia GP, geschikt voor isolatie.Steenstrips Scaglia Luxx Living Scaglia Steenstrips Luxx Living.
Steenstrips Scaglia met Stucwerk.Isolatie en Steenstrips - Scaglia GP.Van Genderen Kleding zaak met Steenstrips bekleedt.Steenstrips wandbekleding TopFashion Van Genderen.Gevelbekleding Steenstrips KledingwinkelSteenstrips Buitenwanden.
Scaglia Steenstrips veranda.Buitenmuur huis Steenstrips.Scaglia Steenstrips buitenmuur.Binnenmuur toilet steenstrips.Natuurstenen muur buiten.Woonkamer open haard met Scaglia Steenstrips.
Steenstrips Scaglia - moderne wandbekleding.Steenstrips Scaglia donkergrijs.Steenstrips Scaglia gecombineerd met stuc.Steenstrips Scaglia verdiept kozijn.Steenstrips Scaglia GP buitenmuur.Steenstrips rondom kozijn - Scaglia GP.
Steenstrips Scaglia buitenSteenstrips Scaglia buitentoepassing.Tuinmuur met Steenstrips kleur GP - antraciet - in combinatie met zwembad.Veranda en tuinmuur Steenstrips GP.Steenstrips op de schoorsteen buiten.Moderne steenstrips schoorsteen.
Schoorsteen met de sfeer van Natuurstenen.Schoorsteen bekleden met steenstrips.
Woonkamer haard met Steenstrips.Scaglia Steenstrips Geopietra.Steenstrips voor buiten antracietkleur.Steenstrips wandbekleding Geopietra.
Woonkamer Televisie Wand Steenstrips.Steenstrips Scaglia keukenSfeer Natuursteen Tramontana - Steenstrips.Steenstrips Scaglia GT.Scaglia GT detailfoto Geopietra panelen.Scaglia GT - Sporthal De Streepen
Geopietra Scaglia GT toegepast bij Sporthal De Streepen - verwerking op isolatieGeopietra Scaglia GT - Sporthal De Streepen.Scaglia Steenstrips Geopietra, kleur Grigio Terra.Steenstrips Scaglia Geopietra, wandbekleding.
Scaglia Gris Terra - Geopietra binnenmuren.Sfeervolle uitstraling. Steenstrips Geopietra Scaglia.
Geopietra Scaglia. Panelen in diverse lengtes.
Scaglia GT Geopietra - binnenmuren.
Geopietra Scaglia kleur Gris Terre. Project van Tramontana.
Steenstrips Scaglia (paneel). Eigen ontwerp binnenwand met televisie.Scaglia GP TV ombouw.
Geopietra Steenstrips
Scaglia steenstrips wandbekleding.Steenstrips op de muur buiten.Steenstrips als gevelbekleding.
€ 98.00 per m2 (excl. BTW)

Geopietra Steenstrips

De Sfeer van Gestapelde Natuurstenen - Mooi met Stuc!

 

Dit is een topper. Een veel gevraagd product. Het zit qua sfeer tussen een Natuursteenstrip en grovere steen in. Het paneel ziet er strak uit. Het scaglia paneel is een gereconstrueerde Natuursteen met wisselende vormen. Het paneel wordt geleverd in verschillende lengtes (hoogte x lengte: 10 x 20, 10 x 30, 10 x 50 cm). Het product is makkelijker verwerkbaar doordat er sprake is van een paneel in plaats van een losse Steenstrip. Daardoor hoeft het niet gevoegd te worden. Geopietra Scaglia kan zeer goed toegepast worden bij zowel traditionele als moderne projecten en is in zes verschillende kleuren verkrijgbaar. Wij zien het veel terug bij moderne bouw - kubistische woningen met stuc en isolatie. Scaglia Hoekstukken zijn verkrijgbaar voor 50,80 euro  per m1 en zijn per 2,45 m1 verpakt (prijzen excl. BTW en transport). Kleine openingen bijvoorbeeld in de binnenhoek, kunt u voegen. Bij kleine leveringen geldt een ordertoeslag van 52,50 euro excl. BTW. Dit paneel kunt u in alle kleuren bezichtigen in onze showroom in Vaassen. Ook is er een grote wand mee bekleed.

Dit product is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

GP
GT
BC
MR
MT
BR

Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom

Een populaire Steenstrip


Scaglia is een makkelijk plaatsbaar paneel. Veel gekozen bij moderne, abstracte - zelfs soms - kubistische woningen. Vaak in combinatie met Stucwerk. Maar het wordt zeker ook landelijk toegepast. Dat is nu het mooie van Natuursteen. Het past zich aan. Omdat deze Steenstrip niet gevoegd wordt, wordt er voldoende lijm gebruikt zowel op het paneel als de ondergrond. Dit gebeurt met een troffel. Het karaktervolle paneel is in vele kleuren leverbaar. Verwerking op isolatie behoort tot de mogelijkheden. Dit wordt steeds vaker toegepast. Er is zelfs een volledig boekje over verkrijgbaar: de verwerking van Geopietra Steenstrips op Gevelisolatie (Strikotherm) - een gegarandeerd systeem, genaamd: Abitasistema. Ik vertel u er graag meer over. Neem gerust contact met mij op!
Thijs Cramer, Verkoper bij The Flagstone Company, +31 578-560048
Producteigenschappen

Eigenschappen van dit bijzondere Paneel:

Vernieuwend: Steeds vaker toegepast als wandbekleding
Geloofwaardig: Niet van echt te onderscheiden
Esthetisch: Hoge emotionele waarde welke bijdraagt aan een prettige woon- en leefsituatie
Isolatie: Geschikt voor verwerking op isolatie
Vorstbestendig: Geschikt voor buiten
Kleurvast: Het product bestaat meer dan 50 jaar
Duurzaam: Basismaterialen zijn natuurlijke bestanddelen
Praktisch en snel: In vergelijking met Natuursteen sneller plaatsbaar
Beperkte dikte: Ongeveer 2-5 cm + lijmdikte
Binnen en buiten: Geschikt voor interieur en exterieur
Therm. traagheid Lange aanname en afgiftetijden
Luchtdoorlatendheid: De wand blijft ademen
Licht in gewicht: Gemiddeld 35-50 kilo per m2.
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Type: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
2-5 cm 1,05 m2Recht38 kg per m2€ 98,00 per m2
2-5 cm 2,45 m1Hoekstuk10 kg per m1€ 53,00 per m1
Werkbeschrijving

De Scaglia is eenvoudiger te plaatsen (geen Voeg)

 
Geopietra - Scaglia Panelen zijn eenvoudig plaatsbaar. Het product is voor binnen en voor buiten geschikt. De Geopietra Steenstrips zijn vorstbestendig. Belangrijk voor buiten is dat de Geopietra Steenstrips van bovenaf beschermd worden door bijvoorbeeld een afdekker met waterprofiel te gebruiken om inslag van vocht vanaf boven te voorkomen. De ondergrond dient voldoende draagkrachtig en geschikt te zijn. De lijm welke toegepast wordt, is een cementgebonden lijm. Deze kunt u ook als voorstrijk gebruiken. Er kan feitelijk op iedere ondergrond gewerkt worden soms met een kleine voorbewerking. Voor buiten doet u er verstandig aan uit te gaan van bestaand metselwerk, betonblokken of bijvoorbeeld cementplaten. Binnen kunt u werken bijvoorbeeld met gipsplaten of met WEDI-platen. De lijm dient ruim ("dakvormig" - meer lijm in het midden) aangebracht te worden met een troffel (dus geen lijmkam of spaan want dan is de lijm veel te minimaal). De lijm aanbrengen zowel op het paneel als op de wand-muur en werken conform "buttering and floating". Raadpleeg te allen tijde de handleiding! 
 

Alles over Zetwerk:


Geopietra Steenstrips hoeken, neggen en rondingen
Geopietra Steenstrips op isolatie
Geopietra Steenstrips zetwerk
Geopietra Steenstrips lijmen
Geopietra Steenstrips aanbrengen stopcontact
Geopietra Steenstrips werkbeschrijving downloaden
Aanverwante producten Meer informatie

Wordt nóg enthousiaster over deze Steenstrips!

 
Ons bijzondere bedrijf is in 2004 ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het exclusieve Flagstone magazine (308 pagina's) waar alles uiteen gezet wordt over Steenstrips en Flagstones. Wij hebben een unieke showroom in Vaassen (vlakbij Apeldoorn). Vele relaties hebben wij al aan mooie Natuurstenen Muren geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen kunt lezen. Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom te bezoeken waar u heel veel Steenstrips in alle kleuren en soorten kunt bekijken.

Foto's en meer:

 

Geopietra Interviews (inspirerende verhalen en foto's);
Geopietra Foto's;
Geopietra productinformatie;
Flagstone Living

« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten