backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Brons Rustiek Kwartsiet Terug

Brons Rustiek Kwartsiet

Voeg toe aan wishlist Brons Rustiek Natuursteenstrips - geschikt voor gevels, muren en wanden!
Steenstrips van Natuursteen - Brons Rustiek Kwartsiet.Natuursteenstrips Brons Rustiek Kwartsiet.Hoekstuk Steenstrips van Natuursteen.Brons Rustiek Natuursteenstrips geschikt voor gevels, muren en wanden!Brons Rustiek Natuursteenstrips geschikt voor gevels, muren en wanden!Brons Rustiek Natuursteenstrips geschikt voor gevels, muren en wanden!
Brons Rustiek Natuursteenstrips - geschikt voor gevels, muren en wanden!Dakterras, de wand is voorzien van Brons Rustiek Kwartsiet Natuursteenstrips.Buitengevel voorzien van Brons Rustiek Kwartsiet.Brons - Rustiek Kwartsiet. Toegepast bji Van de Valk Hensbergen optiek in Laren.Omkleding van de garage met Steenstrips.Brons Rustiek Kwartsiet, wandbekleding woonkamer.
Omkleding van de haard in de woonkamer. Type Brons Rustiek Kwartsiet.Natuurstenen plint bijgebouw.Brons Rustiek Kwartsiet, sfeervolle binnenwand met verlichting.Open haard met Natuursteenstrips Brons Rustiek Kwartsiet.
Natuursteenstrips op de gevel van een moderne woning
€ 67.50 per m2 (excl. BTW)

Natuursteenstrips

Steenstrips van Puur Natuursteen - Binnen en Buiten

 
Brons Rustiek Kwartsiet is een bijzonder mooie decoratieve Steensoort. Heel in de verte kunt u een lichte glinstering in deze Muurstrip ontdekken. Toch komen deze Strips mat over. De kleur van deze Natuurstrip past vrijwel overal bij. Het is vrij neutraal. Of u nu houten meubelen heeft of juist wilt combineren met een stucwand. Met deze Natuursteenstrip is dit goed mogelijk. U kunt deze Steenstrip van Natuursteen zowel binnen als buiten toepassen. Met een kleine moeite tovert u uw huidige muur om tot een aantrekkelijke wand - gevel. Wij hebben een voorbeeld van deze Natuursteenstrip bij ons in de showroom - een groot vlak Natuurstenen muur.
Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom
Producteigenschappen

Producteigenschappen van deze unieke Steenstrips!

Vorm-Kleur: Z-vorm, Bronskleurig-aardetinten.
Steenstrips: Kleine gezaagde stukjes Natuursteen verwerkt in een paneel.
Ondergrond: Vlakke, droge, geschikte ondergrond. Heeft u een ondergrond met verf of stuc vraag ons om advies. Bel: +31 578-560048.
Toepassing: Binnen en Buiten.
Opmerking: Verpakkingseenheden, lengtes en kleuren kunnen bij nieuwe bestellingen afwijken.
Kwaliteit: Mooi diep relief, grote panelen (dit is belangrijk!).
Formaat: 55 x 15 x 2-4,5 cm dikte.
Onderhoud: Kleurloze Impregneer Sealguard, verkrijgbaar in spray!
Hoeken: Circa: 40 + 15 x 15 x 2-4,5 cm. Hoekstuk 7,50 euro excl BTW.
Vorm-Kleur: Z-vorm, Bronskleurig-aardetinten.
Ondergrond: Vlakke, droge, geschikte ondergrond. Heeft u een ondergrond met verf of stuc vraag ons om advies. Bel: +31 578-560048.
Opmerking: Verpakkingseenheden, lengtes en kleuren kunnen bij nieuwe bestellingen afwijken.
Onderhoud: Kleurloze Impregneer Sealguard, verkrijgbaar in spray!
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Type: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
2-4,5 cm 0,33 m2Recht54 kg per m2€ 67,50 per m2
2-4,5 cm 4 stuksHoekstuk € 7,50 per stuk
Werkbeschrijving

U maakt met Natuursteenstrips een unieke wand!

Lijmadvies Natuursteenstrips: ARDEX X77 en ARDEX E90. Van 2 tot 3,5 meter ARDEX 7+8, Gebruik een lijmkam 8 x 8 x 8 mm. Boven 3,5 meter verankeren. ARDEX lijmen zijn cementgebonden. Lees voor de verwerking de productbeschrijvingen. Bij twijfel kunt u contact opnemen met één van de Technisch Adviseurs van ARDEX.

Natuursteenstrips worden vanaf onder af aan verlijmd. U zorgt eerst dat de vloer ligt. Aansluitend zorgt u dat er horizontaal en uitgelijnd gewerkt wordt. Om de snelheid erin te houden, wordt er soms gekozen een houten lat op de wand te plaatsen waar vanaf men kan gaan werken. Deze kunt u met een waterpas uitlijnen. Anders zou eerst de lijmlaag moeten drogen van de onderste laag. Nu kunt u bij wijze van spreken door stapelen. Als u de plint weghaalt, moet daar precies 1 paneel passen. Zorg dus dat u deze op de juiste wijze plaatst! U plaatst de Steenstrips in wisselend verband en werkt altijd per laag. Heeft u hoekstukken, werk dan vanuit de moeilijkste hoek die het meest in het zicht valt. Voor Natuursteenstrips zijn er wel buitenhoeken verkrijgbaar, maar geen binnenhoeken. U kunt voor buiten, de muren of buitengevel het beste afdekken met een afdekplaat om water achter de Steenstrip te voorkomen. Werk volgens de regels der bouwkunst.
 

Handige links:

Natuursteenstrips Plaatsen
Natuursteenstrips Hoeken
Natuursteenstrips Onderhoud
Natuursteenstrips Werkbeschrijving downloaden
Aanverwante producten Meer informatie

Wordt nog enthousiaster over Natuursteenstrips!

Ons bedrijf is tien jaar geleden ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het Flagstone Magazine en aan onze showroom. Vele relaties hebben wij al aan mooie Natuurstenen muren geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen. Ook geven wij een eigen Magazine uit (240 bladzijde met veel fotomateriaal). Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom in Vaassen te bezoeken waar u heel veel Steenstrips in alle kleuren en soorten kunt bekijken.
 

Lees verder:

« Terug naar het productoverzicht

Natuurlijke kleuren

" Juist in de tijd waar trendy wandbekleding en Zuid-Europese vloeren weer terugkomen, is deze mooie Natuursteen populairder dan ooit! Deze Steenstrips kunt u gebruiken voor het zwembad maar ook als vijverrand of heerlijk onder uw overkapping of veranda". 

Hellen Eekhof, Marketing en Verkoop bij The Flagstone Company, Tel. +31 578-560048

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten