backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Goud Kwartsiet Terug

Goud Kwartsiet

Voeg toe aan wishlist Wandbekleding in de Keuken.
Exclusieve Keukenwand - luxe keuken met Natuursteenstrips.Exclusieve Keukenwand - luxe keuken met NatuursteenstripsAanbrengen van Natuursteenstrips Goud kwartsiet.Natuurstenen Muur Keukenwand.Natuurstenen Keukenwand.Natuursteenstrips Goud Kwartiet BTC, The Gallery.
Goud Kwartsiet Natuursteenstrips.Goud Kwartsiet Natuursteenstrips - Hoekstukken.Goud Kwartsiet Natuursteenpaneel bestaande uit diverse strips.Goud Kwartsiet Natuursteenstrips - overloop - gang.Goud kwartsiet Natuursteenstrips - Slaaphof Harderwijk.Goud Kwartsiet Natuursteenstrips
Natuursteenstrips Goud Kwartsiet.Goud Kwartsiet Muurstrips.Goud Kwartsiet Natuursteenstrips in combinatie met lounge banken.Goud Kwartsiet Natuursteenstrips z-vormige paneel. Wandbekleding gang.Natuursteenstrips Goud Kwartsiet. Geschikt voor binnen en buiten.Natuursteenstrips Goud Kwartsiet. sfeervolle wandbekleding met een open haard.
Binnenwand voorzien van Goud Kwartsiet Natuursteenstrips. Interieurontwerp: Ron StappenbeltNatuursteenstrips wandbekleding Goud Kwartsiet - woonkamer - serre.Voorbeeld. Natuursteenstrips Goud Kwartsiet uitgelegd.Eetkamer Natuursteenstrips. Ontwerp: Ron StappenbeltVerpakking van de Natuursteenstrips. Sterke doos van karton.Goud Kwartsiet
Natuurstenen Steenstrips in de keuken
€ 59.50 per m2 (excl. BTW)

Natuursteenstrips

Steenstrips van Puur Natuursteen - Binnen en Buiten

 

Onze Natuursteenstrips komen uit eigen import. De Goud Kwartsiet is een populaire Steenstrip en zorgt voor een licht, chique en mooi effect. U fleurt uw kantoor of binnenwand er mee op. Met deze Muurstrips bereikt u een comfortabel gevoel. Natuursteen werkt echt door op de gemoedsrust. Natuursteenstrips zijn sfeermakers. De wanden krijgen direct aandacht. Gebruikt u verlichting bij de Steenstrips dan komt het Natuursteen nog meer tot zijn recht. Met Goud Kwartsiet Natuursteenstrips kunt u direct aan de slag. Net zoals alle andere kleuren Steenstrips kunnen wij gelijk uit voorraad leveren; voorbeelden kunt u bij ons in de showroom bekijken. De kleuren zijn overwegend goudgeel met wit en wat grijs. Een mooi natuurlijk geheel!

Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom

Een speelse en natuurlijke Steenstrip

 
"Goud Kwartsiet is één van mijn favorieten. Ik hou van 'strak en modern' maar niet te saai. Het moet wel een beetje speels en natuurlijk zijn. Goud Kwartsiet Natuursteenstrips zijn decoratieve strips met meerdere kleuren in een paneel. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit. Onze panelen zijn mooi groot - meestal 55 cm lang en ook is er aandacht voor voldoende relief. En dat gaat u terugzien op de muur. Zeker als u denkt aan verlichting waardoor ook 's avonds deze muur extra oplicht en de gelaagdheid van de Stenen naar voren komt. Als u deze Steenstrips goed plaatst, kunt u de panelen feitelijk niet meer terugvinden. Qua plaatsing is het ook goed te doen. Het valt bij ons onder de makkelijkere te zetten Natuurstenen strippen. Geldt natuurlijk wel dat u altijd een beetje handig moet zijn en de ondergrond goed beoordeeld. Wij kunnen u verder adviseren."
Thijs Cramer, Verkoper bij The Flagstone Company, Tel. +31 578-560048
Producteigenschappen

Kenmerken van deze lichte kleur Steenstrips:

Steenstrips: Kleine rechte stukjes Natuursteen verwerkt in een paneel.
Toepassing: Binnen en Buiten.
Kwaliteit: Mooi diep reliƫf, grote panelen (dit is belangrijk)!
Formaat: 55 x 15 x 1,5-2,5 cm dikte.
Hoeken: 40 + 15 x 15 x 1,5-2,5 cm dik. Hoekstuk 7,50 euro excl. BTW.
Vorm-Kleur: Z-vorm, goudgele tinten. Laagopbouw van 4 lagen.
Ondergrond: Vlakke, droge, geschikte ondergrond. Heeft u een ondergrond met verf of stuc vraag ons om advies. Bel: +31 578 560048.
Opmerking: Verpakkingseenheden, lengtes en kleuren kunnen bij nieuwe bestellingen afwijken.
Onderhoud: Kleurloze Impregneer Sealguard, verkrijgbaar in spray!
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Type: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
1,5-2,5 cm 0,495 m2Recht54 kg per m2€ 59,50 per m2
1,5-2,5 cm 5 stuksHoekstuk € 7,50 per stuk
Werkbeschrijving

Natuursteenstrips: muren met klasse!

Lijmadvies: ARDEX X77 en ARDEX E90. Van 2 tot 3,5 meter ARDEX 7+8, Gebruik een lijmkam 8 x 8 x 8 mm. Boven 3,5 meter verankeren. ARDEX lijmen zijn cementgebonden. Lees voor de verwerking de productbeschrijvingen. Bij twijfel kunt u contact opnemen met één van de Technisch Adviseurs van ARDEX.

Natuursteenstrips worden vanaf onder af aan verlijmd. U zorgt eerst dat de vloer ligt. Aansluitend zorgt u dat er horizontaal en uitgelijnd gewerkt wordt. Om snelheid erin te houden, wordt er soms gekozen een houten lat op de wand te plaatsen waar vanaf men kan gaan werken. Deze kunt u met een waterpas uitlijnen. Anders zou eerst de lijmlaag moeten drogen van de onderste laag. Nu kunt u bij wijze van spreken door stapelen. Als u de plint weghaalt, moet daar precies 1 paneel passen. Zorg dus dat u deze op de juiste wijze plaatst! U plaatst de Steenstrips in wisselend verband en werkt altijd per laag. Heeft u hoekstukken, werk dan vanuit de moeilijkste hoek die het meest in het zicht valt. Voor Natuursteenstrips zijn er wel buitenhoeken verkrijgbaar, maar geen binnenhoeken. U kunt voor buiten de muren of buitengevel het beste afdekken met een afdekplaat om water achter de Steenstrip te voorkomen. Werk volgens de regels der bouwkunst.
 

Handige links:

Natuursteenstrips Plaatsen
Natuursteenstrips Hoeken
Natuursteenstrips Onderhoud
Natuursteenstrips Werkbeschrijving downloaden
Aanverwante producten Meer informatie

Wordt nog enthousiaster over Natuursteenstrips!

Ons bedrijf is tien jaar geleden ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het Flagstone Magazine en aan onze showroom. Vele relaties hebben wij al aan mooie Natuurstenen muren geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen. Ook geven wij een eigen Magazine uit (240 bladzijde met veel fotomateriaal). Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom in Vaassen te bezoeken waar u heel veel Steenstrips in alle kleuren en soorten kunt bekijken.
 

Lees verder:

« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten