backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Rustieke Lei Terug

Rustieke Lei

Voeg toe aan wishlist Natuursteenstrips optiek - kleur Rustieke Lei - mooie natuurstenen wand.
Natuursteenstrips Rustieke Lei.Wandbekleding van een schouw. Op deze perfecte weergave is te zien wat voor een ongelooflijk mooi effect de steenstrips te weeg brengen. De uitvoering is gerealiseerd door: Bouwbedrijf Tizo uit Zoetermeer.Binnenhoek Natuursteenstrips Rustieke Lei - optimale sfeer met deze natuurstenen wand met aardetinten.Rustieke Lei Natuursteenstrips - heel paneel. Formaat 55 cm lang x 15 cm hoog.Rustieke Lei. Een voorbeeld waaruit blijkt hoeveel sfeer de openhaard toegevoegd krijgt door de aanbreng van deze mooie soort natuursteen. De sfeer van de sierstrips is zeer warm. Een mooi detail is dat de kleuren van het vuur ook weer terugkomen in de kleuren van de stenen. Complimenten ook voor deze klant als het gaat om de samenhang van kleuren  van de inrichting. Uitvoering: Bouwbedrijf Tizo uit Zoetermeer.Rustieke Lei Natuursteenstrips hoek oplossing.
Natuursteenstrips wandbekleding opticien MB Optiek te Almelo.Sierstrips Rustieke Lei - Steenstrips van puur natuursteen.Hoek Natuursteenstrips Rustieke Lei - detailfoto.Rustieke Lei Natuursteenstrips, een zeer hoogwaardige kwaliteit. De steenstrips zijn mooi diep van kleur en de structuur is zeer natuurlijk. Onze klant heeft een enthousiaste reactie gestuurd: "hier de foto's van onze verbouwing en de open haard die jullie gezamenlijk hebben verwezenlijkt. We zijn blij met en trots op het resultaat!"Rustieke lei wandbekleding bij grand café Jipp www.grandcafejipp.nl.Wandbekleding steenstrips Rustieke Lei. Smaakvolle inrichting voor een bar.
Wandbekleding Rustieke Lei Natuursteenstrips.Rustieke Lei Natuursteenstrips - wandbekleding.Rustieke lei natuursteenstrips. Zeer mooie natuurstenen wand.Rustieke lei Natuursteenstrips wandbekleding schoenenwinkel Buck A Boo.Sierstrips van natuursteen - wandbekleding luxe schoenenwinkel Buck A Boo.Natuursteenstrips Rustieke lei, achter open haard
Natuursteenstrips Rustieke Lei, geplaatst achter een open haard. Sfeervol detail in de huiskamer.Natuursteenstrips zijn makkelijk verwerkbaar en vrijwel overal toepasbaar. Sfeervolle inrichting: een moderne open haard omlijst door een natuurstenen wand bestaande uit strips.Natuursteenstrips verwerkt in een moderne strakke keuken. Exclusieve wandbekleding.Natuursteenstrips verwerkt op wand. Dit voorbeeld van Rustieke Lei toont aan hoe mooi men een stopcontact kan laten terugvallen in de wand. De steenstrip is makkelijk te verzagen met behulp van diamantzaag.Rustieke Lei steenstrips: opbouw stopcontact. U kunt ook voor een andere kleur stopcontact kiezen. Deze zijn meestal ook in grijs, zwart en beige beschikbaar.Rustieke Lei Natuursteenstrips wandbekleding keuken.
Natuursteenstrips bij de televisie.Natuursteenstrips Rustieke Lei in de keuken.Rustieke Lei Natuursteenstrips. Gerealiseerd door Marco Haakman In- Exterieur Houtbouw. Normaliter wordt Leisteen niet geadviseerd voor buiten. Hier heeft men gekozen voor een afdak/overkapping.Rustieke Lei Steenstrips in de badkamer.Steenstrips Rustieke Lei. mooie haard verwerkt in een hoek.Rustieke Lei Natuursteenstrips toegepast in de badkamer. Realisatie: Kevin Hendriks 
Siersteenstrips Rustieke Lei. Realisatie: Kevin HendriksSteenstrips Rustieke Lei. Realisatie: Kevin Hendriks
€ 57.50 per m2 (excl. BTW)

Natuursteenstrips

Steenstrips van Puur Natuursteen - voor Binnenwanden

 
De Rustieke Lei is en blijft één van de populairste soorten. De Steenstrips hebben een zeer warme uitstraling door de natuurlijke aardetinten. Veel warme bruintinten afgewisseld met soms iets okergeel, zwart en een oranje vlam. Door deze tinten zijn deze Muurstrips zeer populair bij interieurarchitecten. De Rustieke Lei Sierstrips worden veel gebruikt bij open haarden. Wellicht omdat er een link is met de kleuren van het vlammenspel. Ook hebben deze Steenstrips van Natuursteen een directe link met hout. Dus wilt u de muur hiermee combineren dan is dit een goede keuze! In onze showroom in Vaassen hebben wij vele voorbeeldmuren. Een bezoek is zeker aan te raden. Rustieke Lei is vrijwel altijd direct uit voorraad leverbaar. U kunt dus direct aan de slag!
Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom
Producteigenschappen

Eigenschappen van deze populaire Steenstrip:

Steenstrips: Kleine gezaagde stukjes Natuursteen verwerkt in een paneel.
Toepassing: Binnen
Kwaliteit: Mooi diep reliƫf, grote panelen (dit is belangrijk!)
Formaat: 60 x 15 x 1,5-3 cm dikte.
Hoeken 45 + 15 x 15 x 1,5-3 cm dikte. Hoekstuk 7,50 euro excl. BTW.
Vorm-Kleur: Z-vorm, Aardetinten: bruin, oranje gevlamd.
Ondergrond: Vlakke, droge, geschikte ondergrond. Heeft u een ondergrond met verf of stuc vraag ons om advies. Bel: +31 578 560048.
Opmerking: Verpakkingseenheden, lengtes en kleuren kunnen bij nieuwe bestellingen afwijken.
Onderhoud: Kleurloze Impregneer Sealguard, verkrijgbaar in spray!
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Type: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
2-4 cm 0,33 m2Recht54 kg per m2€ 57,50 per m2
2-4 cm 4 stuksHoekstuk € 7,50 per stuk
Werkbeschrijving

Met Natuursteenstrips kun je meters maken!

Natuursteenstrips kunt u zelf verwerken! Lijmadvies: ARDEX X77 tot ongeveer 2.40 meter. Gebruik een lijmkam 8 x 8 x 8 mm. ARDEX lijmen zijn cementgebonden. Lees voor de verwerking de productbeschrijvingen. Bij twijfel kunt u contact opnemen met één van de Technisch Adviseurs van ARDEX.

Natuursteenstrips worden vanaf onder af aan verlijmd. U zorgt eerst dat de vloer ligt. Aansluitend zorgt u dat er horizontaal en uitgelijnd gewerkt wordt. Om snelheid erin te houden, wordt er soms gekozen een houten lat op de wand te plaatsen waar vanaf men kan gaan werken. Deze kunt u met een waterpas uitlijnen. Anders zou eerst de lijmlaag moeten drogen van de onderste laag. Nu kunt u bij wijze van spreken door stapelen. Als u de plint weghaalt, moet daar precies 1 paneel passen. Zorg dus dat u deze op de juiste wijze plaatst! U plaatst de Steenstrips in wisselend verband en werkt altijd per laag. Werk volgens de regels der bouwkunst.
 

Handige links:

Natuursteenstrips Plaatsen
Natuursteenstrips Hoeken
Natuursteenstrips Onderhoud
Natuursteenstrips Werkbeschrijving downloaden
Aanverwante producten Meer informatie

Wordt nog enthousiaster over Natuursteenstrips!

Ons bedrijf is tien jaar geleden ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het Flagstone Magazine en aan onze showroom. Vele relaties hebben wij al aan mooie Natuurstenen muren geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen. Ook geven wij een eigen Magazine uit (240 bladzijde met veel fotomateriaal). Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom in Vaassen te bezoeken waar u heel veel Steenstrips in alle kleuren en soorten kunt bekijken.

Inspiratie Steenstrips!

« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten