backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Zwart Kwartsiet Terug

Zwart Kwartsiet

Voeg toe aan wishlist Zwart Kwartsiet Natuursteenstrips - wandbekleding.
Zwart Kwartsiet Natuursteenstrips. Autobedrijf Occasions EpeZwart kwartsiet Natuursteenstrips zijn ook in hoekstukken verkrijgbaar. Het betreft een wandbekleding waar u meters mee kunt maken. U tovert u muur snel om in een mooie natuurstenen wand.Zwart Kwartsiet Natuursteenstrips - wandbekleding. De steen glinstert iets. Een mooie exclusieve wandbekleding voor binnen of buiten.Natuursteenstrips zwart kwartsiet binnen op de wand.Zwart Kwartsiet natuursteenstrips toegepast in winkelinrichting. Uitgevoerd door www.domburgbodegraven.nlNatuursteenstrips kamerwand. Type Zwart Kwartsiet.
Zwart Kwartsiet Natuursteenstrips wandbekleding van een winkelinrichting in Scheveningen.
Uitvoering: www.domburgbodegraven.nlZwart Kwartsiet Natuursteenstrips worden mooi op de binnenmuur met een spot verlicht.Binnenwand met Natuursteenstrips is naar buiten doorgetrokken.Buitenmuur Natuursteenstrips Zwart Kwartsiet - woning in aanbouw.Woonkamer wand bekleed met Natuursteenstrips Zwart Kwartsiet.
€ 52.50 per m2 (excl. BTW)

Natuursteenstrips

Steenstrips van Puur Natuursteen - Wanden en Gevels

 
Zwart Kwartsiet is een topper. Als u de omgeving rustig houdt, komt deze Natuursteenstrip volledig tot zijn recht. Door de glinstering in de Steenstrip, is de uitstraling zeer exclusief. Zwart Kwartsiet wordt zowel gebruikt voor interieur als exterieur. Van buitenmuren tot gevelbekleding, maar ook zien wij deze Strip terug in de badkamer of woonkamer. Het product is veelgevraagd en daardoor vrijwel altijd direct leverbaar. U kunt dus meteen met uw nieuwe verbouwing aan de slag. Kom eens langs bij ons in de showroom waar wij u vele andere Natuurstenen Muren kunnen laten zien. De keuze met Steenstrips bij ons is zeer groot. U zult zeker slagen!
Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom
Producteigenschappen
Afmetingen: 55 x 15 x 1,5-3 cm = 0,0825 m2 per paneel.
Verpakkingseenheid: per 7 stuks = 0,5775 m2
Hoekstukken: Afmeting: 40+15 x 15 x 1,5-3 cm, verkoop per 7 stuks = 0,5775 m2
Prijs per hoek: 7,50 euro exclusief BTW en transport.
Vorm: Z-vorm.
Kleur: Zwart met glinstering.
Toepassing: Binnen en buiten.
Lijmadvies: ARDEX X77 (25 kilo) in combinatie met ARDEX E90 (4,5 kilo). ARDEX E90 1:2 verdunnen met water (1 deel ARDEX E90, vermengen met 2 delen water). Bij gebruik van een lijmkam met een blokvertanding van 8 x 8 x 8 mm is het verbruik van ARDEX X77 ongeveer 10 tot 11 m2.
Verwerking: Volgens de regels der bouwkunst.
Opmerking: Bij nieuwe bestellingen kan er sprake zijn van andere verpakkingseenheden en licht afwijkende formaten in lengte; wij zullen u bij offerte en opdracht hiervan op de hoogte stellen.
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Type: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
1,5-3 cm 0,5775 m2Recht54 kg per m2€ 52,50 per m2
1,5-3 cm 6 stuksHoekstuk € 7,50 per stuk
Werkbeschrijving

een mooi alternatief voor behang of stucwerk!

Lijmadvies: ARDEX X77 tot ongeveer 2.40 meter. Gebruik een lijmkam 8 x 8 x 8 mm. ARDEX lijmen zijn cementgebonden. Lees voor de verwerking de productbeschrijvingen. Bij twijfel kunt u contact opnemen met één van de Technisch Adviseurs van ARDEX.

Natuursteenstrips worden vanaf onder af aan verlijmd. U zorgt eerst dat de vloer ligt. Aansluitend zorgt u dat er horizontaal en uitgelijnd gewerkt wordt. Om snelheid erin te houden, wordt er soms gekozen een houten lat op de wand te plaatsen waar vanaf men kan gaan werken. Deze kunt u met een waterpas uitlijnen. Anders zou eerst de lijmlaag moeten drogen van de onderste laag. Nu kunt u bij wijze van spreken door stapelen. Als u de plint weghaalt, moet daar precies 1 paneel passen. Zorg dus dat u deze op de juiste wijze plaatst! U plaatst de Steenstrips in wisselend verband en werkt altijd per laag. Werk volgens de regels der bouwkunst.


Handige links:Natuursteenstrips Plaatsen


Natuursteenstrips Plaatsen
Natuursteenstrips Hoeken
Natuursteenstrips Onderhoud
Natuursteenstrips Werkbeschrijving downloaden
Aanverwante producten Meer informatie

Steenstrips: een goede keuze!

Ons bedrijf is tien jaar geleden ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het Flagstone Magazine en aan onze showroom. Vele relaties hebben wij al aan mooie Natuurstenen muren geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen. Ook geven wij een eigen Magazine uit (240 bladzijde met veel fotomateriaal). Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom in Vaassen te bezoeken waar u heel veel Steenstrips in alle kleuren en soorten kunt bekijken.

Lees verder:

« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten