backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Rocks Mandris Terug

Rocks Mandris

Voeg toe aan wishlist Rocks Mandris, exclusieve uitstraling. Bekleding openhaard.
Rocks Mandris, puur natuursteen. Realisatie: Schilder te Volendam.Rocks Mandris, realisitatie: Schilder te Volendam.Oude Natuurstenen muur - eetkamer.Rocks Steenstrips toegepast in de eetkamer - bruin-oranje-beige tinten.Steenstrips binnen - beperkte dikte en daardoor gemakkelijker te verwerken.Steenstrips Rocks in de binnenkamer.
Rocks Mandris zijn een mooie toevoeging aan uw binnenwand! Mooie warme kleuren; perfect te combineren.Rocks Zetwerk. De Rocks worden verlijmd met ARDEX X32 of Geocoll.Rocks Steenstrips zelf plaatsen.Zetwerk Rocks. U kunt de steen ter plaatse bewerken om deze passend te krijgen.Rocks Mandris. Deze zullen later gevoegd worden met Geobi Voegmortel zandbeige.De muur wordt voor het plaatsen van de steen eerst voorgelijmd. De ondergrond is gemaakt van Wedi -platen. Deze zijn bewapend en cementgebonden.
Rocks Mandris buitenmuur. Let op: in Nederland kan deze steen enkel binnen worden toegepast of droog onder de veranda.Rocks Mandris buitenmuur. Let op: in Nederland kan deze steen enkel binnen worden toegepast of droog onder de veranda.Rocks Mandris buitenmuur. Let op: in Nederland kan deze steen enkel binnen worden toegepast of droog onder de veranda.Rocks Mandris - Natuurstenen wandbekleding Restaurant.Rocks Mandris buitenmuur. Let op: in Nederland kan deze steen enkel binnen worden toegepast of droog onder de veranda.Rocks Mandris buitenmuur. Let op: in Nederland kan deze steen enkel binnen worden toegepast of droog onder de veranda.
€ 79.00 per m2 (excl. BTW)

Rocks Steenstrips

Prachtige zandsteen met de uitstraling van Zuid-Europa!

 
De Rocks Mandris is een zandsteen. Deze steensoort is poreuzer dan de meeste soorten Rocks en daardoor enkel BINNEN toepasbaar.  De Steen komt door zijn overwegend warme bruine tinten perfect tot zijn recht! Zeker met een mooie zandbeige voeg. De voeg dient bij deze Steenstrip te worden uitgekrabt (niet ingewassen). Deze bijzonder mooie Natuurstenen zijn beperkt in dikte, ca. 2-3 cm en daardoor aanzienlijk lichter dan de andere Rocks Steenstrips. Gemiddeld weegt de Mandris zo'n 55 kg per m2. Dit Natuursteenproduct is dus uitermate geschikt voor de bekleding van uw schouw of binnenmuur. Let op: voor deze unieke steen zijn geen hoekstukken verkrijgbaar. In onze showroom hebben wij vele voorbeeldmuren, waaronder deze bijzondere Natuurstenen Muur.!
Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom
Producteigenschappen

Steenstrips voor binnen!

Structuur: Zachte zandsteen met Zuid - Europese uitstraling
Dikte: ca. 2-3 cm
Verwerking: Eenvoudig door de vlakke achterzijde!
Vorstbestendig: Nee, enkel binnen toepasbaar
Gewicht: ca. 55 kg per m2
Kleur: Warme bruintinten, met beige en oranje nuances
Hoekstukken: Let op: voor dit product zijn geen hoekstukken verkrijgbaar
Voegen: Vanwege het poreuzer karakter dient de voeg uitgekrabt te worden.
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Type: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
2-3 cm Pallet 22 m2Recht55 kg per m2€ 79,00 per m2
2-3 cm 1 m1Hoekstuk15 kg per m1€ 89,00 per m1
Werkbeschrijving

eenvoudig te plaatsen door geringe gewicht en dikte!

De Rocks Mandris weegt slechts 55 kg per m2. Dit maakt de steen toepasbaar op bijna elke denkbare ondergrond. Een belangrijk kenmerk van de ondergrond is dat deze cementgebonden dient te zijn. Neemt u bij twijfel over de ondergrond gerust contact met ons op. Wij kunnen u hierin van gedegen advies voorzien. Verlijm de steen aan de achterzijde en smeer tevens de ondergrond licht voor. Op deze manier creëert u aan beide kanten hechting. Dit is eventueel te controleren doormiddel van een lijmproef. Leg het patroon eerst uit op de grond. Probeer op bepaalde plekken in het zetwerk ook af en toe een Steen te breken voor een natuurlijk resultaat.  De voeg is vervolgens eenvoudig aan te brengen met een spuitzak. De voeg niet uitwassen, maar uitkrabben. Raadpleegt u gerust onderstaande links voor meer informatie.


Lees meer over de steenstrip verwerking:

Aanverwante producten Meer informatie

Nóg enthousiaster worden over rocks steenstrips?

Ons bedrijf is tien jaar geleden ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het Flagstone magazine en aan onze showroom. Vele relaties hebben wij al aan mooie Natuurstenen muren geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen. Ook geven wij een eigen Magazine uit (330 bladzijden met veel fotomateriaal). Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom in Vaassen te bezoeken waar u heel veel Rocks Steenstrips in alle kleuren en soorten kunt bekijken.

Foto's en meer:

« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten