backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Rocks Antieke Mix Terug

Rocks Antieke Mix

Voeg toe aan wishlist Brug Rijssen met Natuurstenen
Natuurstenen muur brug.Boerderij natuurstenen open haard.
Natuurstenen muren voegen met een spuitzak
Mix van Natuurstenen wand.Sfeervolle-open-haard met Natuursteen.
 Rocks Antieke mix - oude natuurstenen muur.
Oude Natuurstenen Muren strips.
Rocks Steenstrips Antieke Mix.Steenstrips eetkeuken - open haard.Steenstrips Natuursteen - schouw kamer.Mooie open haarden met Natuurstenen.Natuurstenen bij de open haard.
Mix van Steenstrippen voor een mooie wandbekleding.Muurbekleding kachel.Landelijke Natuurstenen.Natuurstenen muur bij open haard.Open haard met Natuurstenen.Natuurstenen Wandbekleding binnen en buiten.
Open haard - Rocks Steenstrips.Stoere wandbekleding van de open haard.Bijzondere wand- en muurbekleding.Steenstrips Antieke Mix - hoekenAankleding open haard met Natuurstenen.Decoratieve wanden voor kachels en haarden.
Eetkamer - open haard met Natuurstenen.Steenstrippen open haard.Natuurstenen brug wandbekleding.Rocks Antieke Mix Rocks Antieke Mix Natuurstenen plaatsen op brug.
Steenstrippen mix van Natuurstenen.Natuurstenen brug woonwijk.Sfeer van een oude natuurstenen brug.Natuurstenen brug Rijssen.Rocks Antieke Mix Rocks Antieke Mix
Rocks Antieke Mix Rocks Antieke Mix Rocks Antieke Mix Rocks Steenstrips - een mix van Natuustenen
€ 49.00 per m2 (excl. BTW)

Rocks Steenstrips

Karaktervolle Natuurstenen gemengd - Een exclusieve mix


Misschien wel de mooiste Natuurstenen Muur bij The Flagstone Company! Je waant je met deze Stenen totaal ergens anders. En aan de andere kant zijn de Stenen zo mooi neutraal en past het goed overal bij. Het formaat is buitengewoon mooi qua grootte en de sfeer die deze Natuurstenen uitademen is overwegend rustig. Als u deze Stenen gaat plaatsen, is het wel belangrijk dat u de handleidingen volgt om het perfect te krijgen. De Steenstrips hebben meerdere kleuren van wit tot beige. Van oranje tot bruin en soms iets grijs. Toch blijft het een samenhangend en zeer goed kloppend geheel. Nogmaals straalt de muur rust uit. Op de foto is de muur gevoegd met een Zandbeige voeg. Deze kleur komt ook weer terug in de Stenen en dit zorgt ervoor dat er volledige eenheid is. Met deze muur krijgt je echt de sfeer van een oude Natuurstenen Muur. Super mooi, uniek, exclusief en te bewonderen bij ons in de showroom in Vaassen.
Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom

Oude sfeer Natuurstenen: een groot succes


"Dit is één van onze nieuwste aanwinsten. Een Steenstrip die echt 'authentiek en oud' aanvoelt. Wij hebben ons best gedaan en gevonden waar wij lang op zoek naar zijn geweest: Natuurstenen Muren waarbij lijkt of ze er altijd al zijn geweest. Voor mij was dit ook een hele leuke muur om te plaatsen. Ik heb er alle tijd voor uitgetrokken en heb aandacht besteed aan het patroon en de kleurnuance (voorkom verticale lijnen). Als team hebben wij gekozen voor een volle voeg: Geopietra zandbeige met een grove korrel er doorheen verwerkt. Het resultaat is: een karaktervolle, authentieke muur. En Hellen is nu zo enthousiast, dat ik vast binnenkort thuis aan de slag kan! Het product verkoopt zichzelf en past eigenlijk bij elk interieur en exterieur. Wij leggen u graag uit hoe u zelf dit soort muren kunt realiseren!"
Peter Eekhof, Directeur-Eigenaar, The Flagstone Company, Tel. +31 578-560048
Producteigenschappen

Unieke Wandbekleding Rocks Steenstrips:

Structuur: Ruige brokken Natuursteen met diepte
Dikte: Steenstrips met beperkte dikte tot ongeveer 4 cm
Verwerking; Eenvoudig door de vlakke achterzijde!
Vorstbestendig: Ja, zowel binnen als buiten toepasbaar
Gewicht: ca. 60 kg. per m2
Kleur: Mix van zachte kleuren van beige tot oranje van bruin tot lichtgrijs
Hoekstukken: Zijn verkrijgbaar!
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Type: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
2-4 cm Pallet 30 m2Recht60 kg per m2€ 49,00 per m2
2-4 cm 1 m1Hoekstuk15 kg per m1€ 56,00 per m1
Werkbeschrijving

Steenstrips met karaktervolle Uitstraling!


Een mix van Natuurstenen, uitgevoerd in Steenstripformaat. Dit betekent dat de achterzijde van de Stenen vlak zijn, waardoor de verwerking wordt vereenvoudigt. Belangrijk zijn de vormen van de Rocks Steenstrips en dat er enigszins wordt uitgelijnd op de te bekleden muur. Zet u om de 30 á 40 cm een horizontale lijn op de ondergrond. Door rechte lijnen terug te laten komen in het zetwerk voorkomt u dat de muur gaat ''dansen''. De antieke Mix Rocks zijn eenvoudig te verwerken door het geringe gewicht, slechts circa 50 kg per m2. Dit maakt deze Steenstrips verwerkbaar op bijna elke ondergrond denkbaar. Legt u voor u gaat plaatsen eerst enkele Stenen uit, om goed te kunnen inschatten welke mogelijkheden u heeft. Durf te plaatsen en voorkom zoveel mogelijk verticale lijnen. Plaatsing is wisselend verband is een must!
 

Lees meer over de Steenstrip Verwerking:

 
Aanverwante producten Meer informatie

Nóg enthousiaster worden over Rocks Steenstrips?


Ons bijzondere bedrijf is in 2004 ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het exclusieve Flagstone magazine (308 pagina's) waar alles uiteen gezet wordt over Steenstrips en Flagstones. Wij hebben een unieke showroom in Vaassen (vlakbij Apeldoorn). Vele relaties hebben wij al aan mooie Natuurstenen Muren geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen. Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom te bezoeken waar u heel veel Rocks Steenstrips in alle kleuren en soorten kunt bekijken.
 

Foto's en meer: 

« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten