backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Rocks Oranje Terug

Rocks Oranje

Voeg toe aan wishlist Mediterrane look veranda - overkapping. Steenstrips Rocks op de wand en Flagstones bij het terras en als Stapsteen.
Mediterrane look veranda - overkapping. Steenstrips Rocks op de wand en Flagstones bij het terras en als Stapsteen.Mediterrane look veranda - overkapping. Steenstrips Rocks op de wand en Flagstones bij het terras en als Stapsteen.Mediterrane look veranda - overkapping. Steenstrips Rocks op de wand en Flagstones bij het terras en als Stapsteen.Mediterrane look veranda - overkapping. Steenstrips Rocks op de wand en Flagstones bij het terras en als Stapsteen.Mediterrane look veranda - overkapping. Steenstrips Rocks op de wand en Flagstones bij het terras en als Stapsteen.Mediterrane look veranda - overkapping. Steenstrips Rocks op de wand en Flagstones bij het terras en als Stapsteen.
Mediterrane look veranda - overkapping. Steenstrips Rocks op de wand en Flagstones bij het terras en als Stapsteen.Mediterrane look veranda - overkapping. Steenstrips Rocks op de wand en Flagstones bij het terras en als Stapsteen.Natuurstenen binnen op de wand.Zelf Steenstrips plaatsen thuis.Natuurstenen in de woonkamer - muur.Rocks Natuurstenen in de huiskamer.
De puzzel van Natuurstenen voor het verlijmen op de muur.Natuurstenen muur slaapkamer.Muur met Natuurstenen Slaapkamer.Slaapkamer muur Natuursteen.Luxe Natuursteen Slaapkamer.Natuursteen Badkamer.
Natuurstenen wanden sprookjesrestaurant.Natuurstenen muren sprookjesrestaurant.
Steenstrips bij Hans en Grietje
Plantenbak Steenstrips Rocks Oranje.Rocks Oranje, hoekoplossing muur - haardSteenstrips Rocks Oranje, sfeervolle haard.
Mediterrane look veranda - overkapping. Steenstrips Rocks op de wand en Flagstones bij het terras en als Stapsteen.Kachelwand met Steenstrips.Steenstrips oranje open haard - recht geplaatst.Rocks Oranje - winkelcentrum Roermond - Steenstrips.
€ 69.00 per m2 (excl. BTW)

Rocks Steenstrips

Vlakke gebroken Natuurstenen - De sfeer van Zuid-Europa!

 
Mooie losse stukken in de kleur Oranje, met hier en daar een lichtgrijze kleurnuance. Deze Steenstrips zijn zeer dun, slecht 1-3 cm dik. Hierdoor zowel binnen als buiten perfect toepasbaar. U kunt daarnaast kiezen voor verschillende voegmogelijkheden, denkt u hierbij aan bijvoorbeeld een volle voeg of een terugliggende voeg. Met deze Rocks realiseert u binnen korte tijd een muur die qua uitstraling niet verschilt van een gestapelde muur.  Losse verkoop per m2 is mogelijk: handlingskosten 4 euro exclusief BTW. De Stenen van Rocks Oranje zijn qua vorm wat langwerpig. Dit kan uw binnen- of buitenmuur een strakke of juist rustieke uitstraling geven. De wijzige van voegen en de kleur voeg maken het verschil. Wij kunnen u dit aan de hand van voorbeelden eenvoudig uitleggen in onze showroom. Er is een voorbeeldmuur te zien met deze Rocks Oranje (gevoegd met een lichte voeg). Ook is het mogelijk om deze Rocks verder in het werk te bekappen. Het uiteindelijke resultaat is het kunstwerk van de zetter!
Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom

De wijze van zetten, maakt alles uit


"Deze Steenstrip behoort tot mijn favorieten. Je kunt er alle kanten mee uit. Van moderne tot landelijke projecten. Onlangs was ik bij mensen thuis om foto's te maken. En zij hebben mij geïnspireerd. Dat is echt heel leuk. Zo mooi hadden zij het geplaatst en gecombineerd met een hele mooie lichte voeg. Daarmee krijg je de zomer in de tuin of in huis. Het wordt bijna een mediterrane uitstraling. Als u deze foto's per stuk goed bestudeert, ziet u verschil in zetwijzen. Wij adviseren u om de Rocks Oranje enigszins liggend in verband te plaatsen (niet rechtop). Om het speels te houden, vertikt u de Steenstrips waar nodig. Daarmee verkrijgt u ook kleinere stukjes. Zo krijgt u een spannend geheel. U kunt kiezen om het landelijk of modern te plaatsen. Hoe rechter, hoe strakker. Vervolgens kiest u een verdiepte of vollere voeg. Alles blijf natuurlijk een kwestie van smaak waar niet over valt te twisten. Wij hebben een proefmuur in de showroom waar wij heel veel reactie op krijgen. En het product is daarnaast ook nog eens prijstechnisch interessant!"
Hellen Eekhof, Verkoop en Marketing, The Flagstone Company, Tel.+31 578-560048
Producteigenschappen

Natuurstenen met Zuid-Europees Tintje!

Structuur: Losse kwartsietstenen met rechtere strakke vormen
Dikte: ca. 1-3 cm
Verwerking: Eenvoudig door de vlakke achterzijde!
Vorstbestendig: Ja, zowel binnen als buiten toepasbaar
Gewicht: ca. 40 kg per m2
Kleur: Warme kleuren, overwegend Oranje met licht grijze kleurnuances
Hoekstukken: Zijn verkrijgbaar!
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Type: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
1-3 cm Pallet 15 m2Recht40 kg per m2€ 69,00 per m2
1-3 cm 1 m1Hoekstuk10 kg per m1€ 65,00 per m1
Werkbeschrijving

Los verlijmbare stenen met voornamelijk Rechte Vormen

 
De losse stenen van de Rocks Oranje worden tevens gebruikt in de steenpanelen Oranje Kwarsiet. Verschil is echter dat deze natuurstenen los worden verlijmd. Belangrijk door de rechte, strakke vormen van de Rocks Steenstrips is dat er wordt uitgelijnd op de te bekleden muur. Zet u om de 30 á 40 cm een horizontale lijn op de ondergrond. Door rechte lijnen terug te laten komen in het zetwerk voorkomt u dat de muur gaat ''dansen''. De Rocks Oranje zijn eenvoudig te verwerken door het geringe gewicht, slechts 40 kg per m2. Dit maakt deze steenstrips verwerkbaar op bijna elke ondergrond denkbaar. Legt u voor u gaat plaatsen eerst de stenen uit, om goed te kunnen inschatten welke mogelijkheden u heeft. Durf te plaatsen en voorkom zoveel mogelijk verticale lijnen. Plaatsing is wisselend verband is een must!

Lees meer over de Steenstrip Verwerking:

Aanverwante producten Meer informatie

Nóg enthousiaster worden over Rocks Steenstrips?

 
Ons bijzondere bedrijf is in 2004 ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het exclusieve Flagstone magazine (308 pagina's) waar alles uiteen gezet wordt over Steenstrips en Flagstones. Wij hebben een unieke showroom in Vaassen (vlakbij Apeldoorn). Vele relaties hebben wij al aan mooie Natuurstenen Muren geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen. Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom te bezoeken waar u heel veel Rocks Steenstrips in alle kleuren en soorten kunt bekijken.
 

Foto's en meer:

 
« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten