backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Rocks Pepe Terug

Rocks Pepe

Voeg toe aan wishlist Fire-Pit van Natuurstenen.
Natuurstenen muren in combinatie met flagstones.
Bezoek ook eens onze website www.flagstones.nl Natuurstenen muren in de tuin.Natuurstenen omlijsting gevel.
Firepit (vuurpot) - vuurschaal met Natuurstenen brokken
Natuurstenen vuurpot - fireplace in de tuin.Stenen muur in de tuin - Natuursteen.
Rocks Pepe zorgen voor een mooie mediterrane uitstraling. Ideale wandbekleding met een beperkte dikte. Het product laat zich eenvoudig verlijmen met bijvoorbeeld ARDEX X32Rocks PepeRocks Pepe, koud op elkaar (zonder voeg) geplaatst.Rocks Pepe detailfoto muur.Rocks Pepe koud op elkaar geplaatst.Wandbekleding Steenstrips Rocks Pepe.
Steenstrips Rocks - hoekstukken.Zuilen met Steenstrips Rocks Pepe. Lichte voeg.Rocks Pepe Steenstrips zuilen.Rocks Pepe toegepast bij poolhouse - Natuursteen met een Mediterrane uitstraling zoals je het zou kunnen tegenkomen in Spanje of Italië.Rocks Pepe toegepast bij poolhouse - Natuursteen met een Mediterrane uitstraling zoals je het zou kunnen tegenkomen in Spanje of Italië.Rocks Pepe toegepast bij poolhouse - Natuursteen met een Mediterrane uitstraling zoals je het zou kunnen tegenkomen in Spanje of Italië.
Rocks Pepe toegepast bij poolhouse - Natuursteen met een Mediterrane uitstraling zoals je het zou kunnen tegenkomen in Spanje of Italië.Rocks Pepe toegepast bij poolhouse - Natuursteen met een Mediterrane uitstraling zoals je het zou kunnen tegenkomen in Spanje of Italië.Rocks Pepe toegepast bij poolhouse - Natuursteen met een Mediterrane uitstraling zoals je het zou kunnen tegenkomen in Spanje of Italië.Rocks Pepe toegepast bij poolhouse - Natuursteen met een Mediterrane uitstraling zoals je het zou kunnen tegenkomen in Spanje of Italië.Wandbekleding van natuursteen. Beperkt in dikte. Eenvoudig plaatsbaar. Gekalibreerd aan de achterzijde.Muur met Rocks Pepe met verdiepte voeg.
Zetwerk Natuursteen Pepe met minimale voeg.Rocks stenen - bewerkt in dikte - hebben een vlakke achterkant en kunnen zelf worden verwerkt. Op dit voorbeeld is het zetwerk verricht door een professioneel zetbedrijf. Verlijming: ARDEX X32 en voegmateriaal ARDEX GK Zandbeige.Een muur met de look van grove brokken natuursteen. Toch is dit eenvoudig te realiseren omdat de steen in dikte is bewerkt. Type Rocks  Pepe, voegwerk: ARDEX Zandbeige.Rocks natuurstenen plantenbakken.Rock stenen type Pepe, professioneel zetwerk. Voeg ARDEX GK Zandbeige.Wandbekleding natuursteen sfeervol in restaurant, winkel of bij u thuis.
Steenstrips Rocks voor wanden binnen en buiten. Detailfoto.Kamerwand natuurstenen.
€ 79.00 per m2 (excl. BTW)

Rocks Steenstrips

Zijn hét alternatief voor pure brokken Natuursteen!

 
De Pepe is een veel gevraagde soort onder de Rocks! Een prachtige Natuursteen met ruwe en robuuste vormen, gecombineerd met zeer warme kleuren. Overwegend bruintinten met hier en daar een oranje nuance. U waant zichzelf snel in het buitenland, door de mediterraanse uitstraling van deze Stenen. Zeer goed geschikt voor zowel binnen-als buitenwanden. De Rocks Pepe worden overwegend met rechte vormen aangeleverd. De stenen zijn eenvoudig te bewerken tijdens het zetwerk. Het koud plaatsen van de Steenstrips (zonder voeg) adviseren wij in principe enkel voor binnen. Kies voor een mooie lichte voeg, dat maakt de muur zo vrolijk.  Losse verkoop per m2 is mogelijk: handlingskosten 4 euro exclusief BTW. Deze muur kunt u bij ons in de showroom bezichtigen!
Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom

Natuurstenen zijn mijn passie


"Ik moet nog vaak denken aan de tijd dat ik werkzaam was in de ICT. In 2012 stapte ik over naar The Flagstone Company. In eerste instantie wist ik niet of Stenen "mijn product" zouden zijn. Maar wat heb ik mij vergist. Met Stenen kun je bouwen, je kunt zoiets moois maken. Iets unieks. Een sfeer toevoegen aan het wonen. Het is één van de mooiste dingen die op mijn pad gekomen zijn. Hoe ongelooflijk interessant is dit product gebleken!"
Peter Eekhof, The Flagstone Company, Tel. +31 578 560048
Producteigenschappen

De zomer in huis met deze Natuurstenen!

Structuur: Vlakke steenstrips met robuuste vormen
Dikte: ca. 5 cm
Verwerking: Eenvoudig door de vlakke achterzijde!
Vorstbestendig: Ja, zowel binnen als buiten toepasbaar
Gewicht: ca. 85 kg per m2
Kleur: Zeer warme tinten, voornamelijk bruin en oranje
Hoekstukken: Zijn verkrijgbaar!
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Type: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
5 cm Pallet 20 m2Recht85 kg per m2€ 79,00 per m2
5 cm 1 m1Hoekstuk20 kg per m1€ 89,00 per m1
Werkbeschrijving

Binnen of buitenmuren met een mediterraanse look!

De Rocks Pepe Steenstrips wegen gemiddeld 85kg per m2 en zijn in dikte beperkt (slechts 5 cm!). Gebruik tijdens het plaatsen kleine brokken steen om de afzonderlijke stenen op hun plaats te houden. Rocks zijn goed te verlijmen met lijmmateriaal van ARDEX, liefst de X32. Dit is een hoogwaardig lijmmateriaal, geschikt voor zowel binnen als buitentoepassingen. Het is belangrijk onderstaande werkbeschrijving goed door te lezen, alvorens te beginnen met het zetwerk. Indien u het werk wenst uit te besteden, kunnen wij u in contact brengen met dé specialisten op dit gebied!


Lees meer over de steenstrip verwerking:

Aanverwante producten Meer informatie

Nóg enthousiaster worden over rocks steenstrips?

Ons bedrijf is tien jaar geleden ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het Flagstone magazine en aan onze showroom. Vele relaties hebben wij al aan mooie Natuurstenen muren geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen. Ook geven wij een eigen Magazine uit (330 bladzijden met veel fotomateriaal). Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom in Vaassen te bezoeken waar u heel veel Rocks Steenstrips in alle kleuren en soorten kunt bekijken.
 

Foto's en meer:

« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten