backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Rocks Zand Terug

Rocks Zand

Voeg toe aan wishlist Steenstrips binnen bij de open haard.
Rocks Steenstrips in de keuken.Rocks zand - Steenstrips gevel.Met Rocks kun je een mooie natuurlijke "oud-uitziende muur" realiseren. De Steenstrip kent een beperkte dikte.
Natuurstenen wand in de woonkamer.Natuurstenen in de woonkamer - wandbekleding.Natuurstenen muur met Rocks Zand, zandbeige voeg.
Rocks Zand - naturele beige en bruin tinten. Steenstrips voor binnen en buiten.Rocks Zand - naturele beige en bruin tinten. Steenstrips voor binnen en buiten van echt Natuursteen!Wand kachel met brokken natuurstenen.Natuurstenen muren kachel.Natuursteen bij de kachel.Natuurstenen brokken veranda.
Natuurstenen binnen - gashaard.Steenstrips in de woonkeuken.Zandkleurige Natuursteen gebroken - nog niet uitgevoegd.Steenstrips buiten aan de gevel.Stenen van natuursteen voor buiten.Steenstrips buitenkant huis.
Hoge open haard met Steenstrips.Natuurstenen muur vrijstaande woning.Oud Hollandse keuken NatuursteenStoere keuken Natuurstenen schouw
€ 69.00 per m2 (excl. BTW)

Rocks Steenstrips

Deze natuurlijke Italiaanse muur kunt u zelf realiseren!

 

Deze traditionele Steenstrips hebben een exclusieve uitstraling. Door de mooie formaten in de partij krijgt u tijdens het aanbrengen al een snel een bijzonder resultaat. Deze Rocks Steenstrips kunnen eenvoudig worden verlijmd door de vlakke achterkant. Door de voegkleur goed in te schatten, realiseert u het gewenste resultaat. Er zijn meerdere voegkleuren mogelijk, maar ook kunt u kiezen uit meerdere voegmogelijkheden (de wijze waarop u de voeg verwerkt). Belangrijk is dat u deze Steenstrip liggend plaatst (dus in de lengte) in een harmonieuze verdeling en de Stenen eventueel waar nodig bekapt (op maat bewerkt met een hamer). Horizontale lijnen mogen voorkomen in het patroon en dienen af en toe onderbroken te worden. Verticale lijnen dient u te voorkomen. Op deze wijze krijgt u een echte authentieke muur. Wij hebben een voorbeeld muur van deze Rocks Steenstrip in onze showroom en wij kunnen u ter plaatse alle informatie geven over verwerking.

Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom

Plint onder de Steenstrips?

"Nee........, daar zijn wij geen voorstander van! Als er een uitstraling van puur Natuursteen gewenst is, ook al worden er Steenstrips gebruikt, dan moet de illusie gewekt worden dat de hele muur massief Steen is. Als er dan gebruik gemaakt zou worden van een plint, is dit idee volledig weg. Juist dan zou men kunnen inschatten dat de Steenstrip verlijmd is, in plaats van een massief gebouwde constructieve muur. Het is met Steenstrips de uitdaging om op ieder vlak ervoor te zorgen dat het net lijkt of de muur uit pure brokken Steen is opgetrokken. Mijn advies is dus om niet met een plint te werken".

Deciréé van Limburg, Medewerkster Backoffice, The Flagstone Company, Tel. +31 578 560048
Producteigenschappen
Structuur: Losse Natuurstenen met beperkte dikte
Dikte: Circa 2-4 cm
Verwerking: Eenvoudig door de vlakke achterzijde!
Vorstbestendig: Ja, zowel binnenals buiten toepasbaar
Gewicht: Ca. 40 kg per m2
Kleur: Naturele beige- en bruintinten
Hoekstukken: Zijn verkrijgbaar!
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Type: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
1-3 cm Pallet 16,5 m2Recht40 kg per m2€ 69,00 per m2
1-3 cm 1 m1Hoekstuk10 kg per m1€ 65,00 per m1
Werkbeschrijving

Mooi Natuursteen, goed te verwerken!

Hierdoor zijn de Natuurstenen makkelijk verwerkbaar. Deze ruwe Natuurstenen kunt u het best verlijmen met hoogwaardig materiaal, zoals lijmen en voegen van ARDEX. Belangrijk in geval van een buitentoepassing is dat de Rocks van bovenaf beschermd worden door bijvoorbeeld een Natuurstenen afdekplaat. Dit om de inslag van water vanaf boven te voorkomen. Verlijming te allen tijde op een cementgebonden ondergrond welke geschikt, draagkrachtig, egaal en vlak is. Voorbeelden van juiste ondergronden voor de Rocks Steenstrips zijn bestaand metselwerk, betonblokken of cementvezelplaten. Wij zijn altijd bereikbaar bij vragen!
 

Handige links:

Rocks Steenstrips - Werkbeschrijving
Rocks Steenstrips - Plaatsen
Rocks Steenstrips - Verlijmen
Rocks Steenstrips - Voegen
Rocks Steenstrips - Werkbeschrijving downloaden

Aanverwante producten Meer informatie

Nóg enthousiaster worden over Rocks Steenstrips?

Ons bedrijf is tien jaar geleden ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het Flagstone magazine en aan onze showroom. Vele relaties hebben wij al aan mooie Natuurstenen muren geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen. Ook geven wij een eigen Magazine uit (330 bladzijden met veel fotomateriaal). Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom in Vaassen te bezoeken waar u heel veel Rocks Steenstrips in alle kleuren en soorten kunt bekijken.


Foto's en meer:

Rocks Interviews
Rocks foto's
Flagstone Magazine
Flagstone Living

 

« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten