backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Steenpanelen Puzzle Gestapeld Natuursteen! Terug

Alleen bij The Flagstone Company!

Gewapende panelen met Natuurstenen en geïntegreerde verankering

 

Deze Steenpanelen  worden gemaakt van brokken Natuursteen. Het heeft de 'look and feel' van gelaagd Natuursteen zonder voeg en dit geeft daardoor het interieur-exterieur een strakke uitstraling. Deze Stenen wandpanelen worden gemaakt in Puzzle-vorm en hebben een cementen bewapend frame met verankering (voor hoogtes). Deze muurbekleding van Natuursteen is  geschikt voor binnen en buiten. Steenpanelen Puzzle hoeven niet gevoegd te worden. Door de puzzle-methode ziet u geen horizontale en verticale lijnen meer. Steenpanelen onderscheiden zich van Natuursteenstrips door robuuste Stenen en de cementen basis. Dit innovatieve model is beschermd en enkel verkrijgbaar bij The Flagstone Company. Makkelijk voor Natuurstenen gevels, muren en wanden. In onze showroom  zijn vele voorbeeldmuren!


Voordelen: verankeringmogelijkheden voor hoogte, moderne uitstraling, geen voeg, eenvoudig plaatsbaar!

Video - Steenpanelen Puzzle

Een ideale natuurstenen wandbekleding. U realiseert een mooie natuurstenen wand met de sfeer van gestapelde brokken Natuursteen. Door de geintegreerde verankering kunt u op hoogte werken. Daarnaast zijn de Steenpanelen eenvoudig te plaatsen. Horizontale en vertikale lijnen zijn door de Puzzle-vorm niet zichtbaar.

Overzicht

Assortiment
Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW

Steenpanelen zijn makkelijker te verwerken


"Steenpanelen Puzzle leveren wij in heel veel kleuren. Mijn collega Peter legde enkele jaren geleden het modelrecht voor het Steenpaneel Puzzle vast. Een paneel in puzzelvorm waarbij de horizontale en verticale lijnen niet meer zichtbaar zijn. De Steenpanelen Puzzle kennen geen voeg. Het geeft de sfeer van gestapeld Natuursteen. Over het algemeen kun je zeggen dat Natuurstenen zonder voeg een strakke uitstraling geven."
Dennis van Bussel, Verkoop- en Projectleider, The Flagstone Company, Tel. +31 578-560048

Klik op een afbeelding voor een vergroting

Steenpanelen: Gestapelde Natuurstenen zonder Voeg!


Steenpanelen zijn Steenstrips van Natuursteen in een uniek cementen frame met bewapening. Deze decoratieve Muurstrips worden ambachtelijk met de hand gemaakt: een exclusieve natuurstenen Muurbekleding welke geschikt is voor wanden, muren en gevels. Wij zien deze Stenen wandbekleding terug in de woonkeuken, zitkamer, buitengevel, wellness, kachel  en in de serre of bijvoorbeeld de terrasoverkapping. De Steenpanelen Puzzle worden in onze opdracht geproduceerd en zijn inmiddels verkrijgbaar in zeven kleuren. Van zandbeige, grijs tot antraciet in meerdere soorten Natuursteen zoals Leisteen en Kwartsiet. Met deze Steenpanelen kunt u de Natuurstenen stapelmuren zelf namaken, zoals in Engeland of Ierland. Toepassing kan overal, bijvoorbeeld in de strakke of juist landelijke tuin. Ideaal voor een mooie stenen afscheiding of zelfs om hoogteverschil in de tuin op te vangen.

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten