backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Steenpaneel Oranje Kwartsiet Terug

Steenpaneel Oranje Kwartsiet

Voeg toe aan wishlist Steenpanelen Puzzle. Wandbekleding doorgezet naar de buitengevel.
Eén van de oplossingen voor hoeken.Open haard gestapeld Natuursteen.Natuurstenen gevels - buitenmuur.Buitenmuur met de sfeer van gestapeld Natuursteen.Buitenmuren Natuurstenen.Bakkerij Swart te Wervershoof - interieur wand is verzorgd door de Infrashop.
Realisatie: Puzzle Steenpanelen Oranje Kwartsiet.
Mooie muur met Puzzle Steenpanelen Oranje Kwarsiet, interieurontwerp door de Infrashop.
Realisatie bij Bakker Swart - Wervershoof.Natuurstenen wanden in de hal.Verankering puzzle steenpanelen.Oranje Kwartsiet puzzle steenpanelen.Architect De Bats BNA.Uitleg Puzzle steenpanelen.
De puzzle steenpanelen.Keukenwand en buitenbinnen voorzien van Puzzle steenpaneel Oranje Kwartsiet.Architect: De Bats BNA - Bas de BatsOranje Kwartsiet. Toegepast in een zeer moderne villa. Architect De Bats BNA.Oranje Kwartsiet puzzle steenpanelen.Wandbekleding Puzzle Steenpanelen. Architect: De Bats BNA
Doorkijk van de eetkamer naar de woonkamer. Toepassing wandbekleding Puzzle Oranje Kwartsiet.Steenpanelen Oranje Kwartsiet. Puzzle panelen. Doorgeplaatst naar de buitengevel. Zeer exclusieve uitstraling.Keukenwand voorzien van Puzzle Steenpanelen. Oranje Kwartsiet. Zeer goede kleurcombinatie. Architect: De Bats BNAWandbekleding keuken. Harmonieus kleuren combinatie. Architect: De Bats BNAExclusieve wandbekleding. Oranje Kwartsiet steenpanelen.Sfeervolle, modern en strakke inrichting. Architect: De Bats BNA
Steenpaneel Puzzle Oranje Kwartsiet.Puzzle panelen Oranje Kwartsiet.Wandbekleding ruime hal. Oranje kwartsiet.Stenen wandbekleding gang - hal.Steenpaneel Oranje Kwartsiet. Architect: De Bats BNABadkamer wand. Toepassing: Oranje Kwartsiet.
Steenpaneel Oranje Kwartsiet. Vanuit de spiegel krijg je de weerspiegeling van de prachtige wandbekleding.Inloopdouhe. Wandbekleding Puzzle steenpanelen.De verwerking vindt plaatst tot en met de eerste verdieping. Bij deze hoogte is verankeren vereist.Bovenverdieping ook voorzien van de puzzle steenpanelen.Uitkijk naar de woonkamer vanaf de bovenverdieping.Natuurstenen Steenpaneel.
Natuurstenen op de muur.Natuurstenen wanden woonkeuken.Binnenmuur met doortrek naar de buitenmuur. Type Steenpaneel Puzzle Oranje Kwartsiet. Gerealiseerd door Bouwbedrijf Tebbens.Tuinmuur. Steenpaneel Oranje Kwartsiet. Gerealiseerd door Bouwbedrijf TebbensSteenpanelen schoorsteen Oranje Kwartsiet.
Steenpanelen - gestapelde Natuurstenen
€ 89.90 per m2 (excl. BTW)

Steenpanelen Puzzle

Deze Panelen ogen als massieve Natuurstenen muren!

 
Oranje kwartsiet is een Steenpaneel met zeer natuurlijke kleuren. U treft in een paneel aan terra-tinten, maar ook wit en grijs. Door de mooie eenheid van ruwe Natuurstenen realiseert u het effect van pure gestapelde natuurstenen muren, zogenaamde drywall stones. Echter met Steenpanelen is dit werk ten opzichte van puur Natuursteen wel makkelijk uit te voeren omdat u de Steenpanelen eenvoudig tegen een reeds bestaande muur aan bevestigt met lijm en met behulp van geintegreerde verankering. Dit mooie assortiment Natuurstenen Wandbekleding, maar zeker ook Gevelbekleding is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Door het gepatenteerde systeem (Puzzle-vorm) is dit product enkel exclusief verkrijgbaar bij The Flagstone Company. In onze vernieuwde showroom in Vaassen kunt u deze Steenpanelen op grote muren bewonderen!
Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom

Wij hebben modelrecht op dit unieke Steenpaneel


"Een paar jaar geleden heb ik dit nieuwe model bedacht en officieel laten vastleggen: Steenpaneel Puzzle. Een vorm waarbij de horizontale en verticale lijnen niet meer zichtbaar zijn. Zelf ben ik er zeer content mee. Inmiddels zijn er vele kleuren beschikbaar. Doordat het paneel geen voegen kent, heeft het een strakke, eigentijdse uitstraling!"
Peter Eekhof, Directeur-Eigenaar, The Flagstone Company, Tel. +31 578-560048
Producteigenschappen

Producteigenschappen Steenpaneel Puzzle:

Steenpanelen: Ruwe Natuurstenen verwerkt in een paneel
Verankering: Geintegreerde verankering, cementen frame, bewapend
Puzzle-vorm: Unieke gepatenteerde Puzzle-vorm
Voordelen: Snel plaatsbaar, geen horizontale en vericale lijnen
Formaat: 60 x 20 x 5 cm dik
Hoeken: 25 + 20 x 20 cm hoog, om en om te gebruiken
Kleur: Oranje, Terra, wit en grijstinten
Opmerking: Verpakkingseenheden, lengtes en kleuren kunnen bij nieuwe bestellingen afwijken.
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Type: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
5 cm 1 m2 80 kg per m2€ 89,90 per m2
Werkbeschrijving

Deze Steenpanelen kan iedereen plaatsen!


Lijmadvies Steenpanelen Puzzle: ARDEX X77. Boven 2 meter verankeren met geintegreerde verankering. Lees voor de verwerking de productbeschrijvingen.

Dit is een paneel bestaande uit een cementen frame met een mengeling van grove natuurstenen. In meerdere kleuren verkrijgbaar. Aan de onder- en bovenzijde van het paneel treft u een geïntegreerd verzonken anker aan. Bij wijze van spreken bent u in staat om het paneel aan één anker op te hangen. Natuurlijk is het voor veiligheid belangrijk de twee verankeringen te gebruiken en dient het paneel te allen tijde volledig verlijmd te worden met een geschikte lijm, bijvoorbeeld ARDEX X77. Beoordeel de muur op geschiktheid en draagkrachtig-heid. Bij twijfel over ondergrond en verlijming en/of voorbehandeling, adviseren wij u contact op te nemen met 1 van de Technisch Adviseurs van ARDEX. Steenpanelen Puzzle doen hun naam eer aan. De panelen vallen als puzzlestukjes in elkaar. Er zijn rechte panelen verkrijgbaar in het formaat 60 x 20 cm en massieve hoekstukken. Hoe werken deze Steenpanelen? De rechte panelen worden in PUZZLE-verband op de muur geplaatst. Aansluitend werkt men naar de hoeken toe en worden kleine openingen ingevuld met gezaagde passtukken. Voor de hoeken gebruikt u massieve hoekstukken.

Handige link:
Steenpanelen Puzzle Plaatsen
Aanverwante producten Meer informatie

Wordt nog enthousiaster over deze steenpanelen puzzle!

Ons bedrijf is tien jaar geleden ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het Flagstone Magazine en aan onze showroom. Vele relaties hebben wij al aan mooie natuurstenen muren geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen. Ook geven wij een eigen magazine uit (240 bladzijde met veel fotomateriaal). Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom in Vaassen te bezoeken waar u heel veel Steenpanelen in alle kleuren en soorten kunt bekijken.
 

Foto's en meer:

Lees meer over Steenpanelen Puzzle:

« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten